The Four Tops je te dni objavil svoj novi singel. Foto: www.the-four-tops.com
The Four Tops je te dni objavil svoj novi singel. Foto: www.the-four-tops.com

Legendarna zasedba, ki je največje uspehe doživela pod okriljem založbe Motown, je prav te dni založniški hiši Jenny Jenny Records objavila nov singel East Coast West Coast.

Pesem sta napisala pevec r & b-ja Paul Hill, znan po sodelovanju s skupino P-Funk All Stars in Abdul "Duke" Fakit iz Four Topsov. Veterani nameravajo v premorih med koncerti posneti še nekaj skladb, prihodnje leto pa bodo nato izdali nov studijski album. V jeseni bodo pred mikrofon povabili Aretho Franklin in z njo posneli pesem If We Can't Be Lovers, Let's Be Friends. Ob pomoči producenta Micheala Powella jo je napisal član skupine
Lawrence "Roguel" Payton. Ves čas so z lahkoto osvajali lestvice

Fourtopsi imajo že mesto v Dvorani slavnih (Hall of Fame)
The Four Tops se je v svoji izjemno bogati karieri kar s petindvajsetimi singli uspelo uvrstiti na ameriške in britanske lestvice Top 20. Debitirali so leta 1964, ko so s pesmijo Baby I Need Your Loving osvojili 11. mesto ameriške lestvice singlov, zadnji izjemen uspeh pa so dosegli leta 1988, ko so se s singlom Loco in Acapulco zavihteli na 7. mesto britanske lestvice. Leta 1990 so bili sprejeti v Rock And Roll Hall Of Fame. Pred tremi leti jih je glasbena revija Rolling Stone uvrstila na lestvico stotih največjih umetnikov vseh časov (100 Greatest Artists Of All Time), postavili so jih na visoko 9. mesto.