The Thrills prihajajo s tretjim albumom. Foto: www.thethrills.com
The Thrills prihajajo s tretjim albumom. Foto: www.thethrills.com

Na njej so pevec Conor Deasy, kitarist Daniel Ryan, basist Padraic McMahon, pianist Kevin Horan ter bobnar Ben Carrigan objavili enajst novih pesmi.

V njihovih verzih je veliko spominov na mladost, na izgubljeno nedolžnost, opisan je čas, ko se človek poslavlja od zgodnje mladosti.

Kvintet je prva dva albuma, So Much For The City (2003) in Let's Bottle Bohemia (2004) posnel pod vročim kalifornijskim soncem, tokrat pa so odločili za nekoliko hladnejše okolje kanadskega Vancouvra. Tudi tokrat je bil z njimi producent Tony Hoffer, ki jim je pomagal že pri ustvarjanju prvenca.

Najbolj intimna plošča doslej
Člani skupine pravijo: "Teenager je zagotovo doslej naša najbolj intimna plošča. Po mnenju nekaterih smo se z njo predolgo ukvarjali, naši prijatelji so nas že na kolenih prosili, naj jo vendar objavimo."

Prvi singel, ki je že prispel na radijske postaje, nosi naslov Nothing Changes Around Here. Preostale pesmi na albumu pa so The Midnight Choir, This Year, Restaurant, I Came All This Way, Long Forgotten Song, I'm So Sorry, No More Empty Words, Teenager, Should've Known Better in There's Joy To Be Found ...The Boy Who Caught All The Breaks.