Slovenska skupina Panda se je v  zgodovino slovenske popularne glasbe vpisala že pred dobrimi dvajsetimi leti. Foto: MMC RTV SLO
Slovenska skupina Panda se je v zgodovino slovenske popularne glasbe vpisala že pred dobrimi dvajsetimi leti. Foto: MMC RTV SLO

Za ogrevanje v za zdaj še precej deževnem poletju je posnela nov vroč poletni sving z naslovom Jaz si želim, ki bo v kratkem "zadonel" na naših radijskih postajah. Sicer pa je skladba poziv vsem ozaveščenim, naj poskušajo ustaviti grozovit pohod negativnih silnic, ki vse bolj vladajo ljudem in uničujejo bistvo življenja.

Slovenska skupina Panda se je v zgodovino slovenske popularne glasbe vpisala že pred dobrimi dvajsetimi leti. Takrat je z zmagovito skladbo Lino prvič opozorila nase in se potem včasih bolj, drugič malo manj redno pojavlja na slovenski sceni.

Nastopi Pande so tudi danes polni energije. V zadnjih letih je skupino dodatno zaznamovala tudi temperamentna mlada pevka Katja Obleščak. Njen bogat in poln glas ter doživeta interpretacija sta postali zaščitni znak skupine.