Koper.
V torek, 1. septembra, bo Odprta kuhna med 11. in 23. uro prvič potekala v Taverni in na Carpaccievem trgu v Kopru.
Na stojnicah v Taverni se bodo predstavljali tako lokalni ponudniki kot tudi restavracije iz celotne Slovenije, obiskovalci pa bodo lahko poskušali najrazličnejše tradicionalne slovenske in mednarodne specialitete, spoznavali nove okuse, kuharske tehnike in številne znane in malo manj znane sestavine jedi.
Nagrade od obiskovalcev in stroke
Tržnica je že prvo leto postala prava uspešnica, obvezna ljubljanska znamenitost, ki privablja tako domačine kot turiste. Koncept Odprte kuhne je preprost: vsak petek na nekakšni tržnici vonjav in okusov zbrati na kupu najrazličnejše ponudnike jedače in pijače.
Projekt Odprta kuhna je lani prejel dve pomembni nagradi stroke - nagrado Jakob za odličnost in kakovost v turizmu regije Alpe Adria in nagrado sejalec za inovativne dosežke v turizmu.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje