Vse sestavine zmešamo in z rokami dobro pregnetemo. Testo oblikujemo v rolo in z njo napolnimo testomat. Nabrizgamo poljubne oblike piškotkov na pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač.
Pečemo pri 180 stopinjah Celzija približno 15 minut.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 300 g masla, 200 g pirine polnozrnate moke, 100 g sladkorja v prahu, 1 jajce, 1 vaniljev sladkor, 1 jedilna žlica zmletih bezgovih cvetov, 1 žlica celih bezgovih cvetov.
Vse sestavine zmešamo in z rokami dobro pregnetemo. Testo oblikujemo v rolo in z njo napolnimo testomat. Nabrizgamo poljubne oblike piškotkov na pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač.
Pečemo pri 180 stopinjah Celzija približno 15 minut.
V Vidmu so se na Ein Prositu zbrali vsi od Massima Botture do Virgilia Martineza
Na festivalu Ein Prosit vsi – od Massima Botture do Virgilia Martineza
Predvsem azijski kupci drago vino kupijo, a ga pogosto nikoli ne pokusijo, zato je prevaro težko ugotoviti
Trije slovenski vrhunski chefi o razlogih za odprtje še enega konceptualno drugačnega lokala
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje