Paradižnike operemo, jim odrežemo zgornji del in z žličko izdolbemo. Paradižnike z luknjo navzdol postavimo na krožnik, da se odcedijo.
Jajce razžvrkljamo, mu dodamo drobtine, drobno sesekljan česen, na koščke narezane črne olive in na drobne kocke narezano feto.
Če je masa presuha, dodamo žlico paradižnikovega soka. Odcejene paradižnike nadevamo s pripravljeno maso, po vrhu pokapljamo z oljčnim oljem in jih položimo na pomaščen pekač. V ogreti pečici pečemo 20 minut na 200 stopinj Celzija.
Pečene paradižnike okrasimo s svežo baziliko in postrežemo.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje