Knjiga, ki jo je izdal Studio Moderna, je poleg slovenske izdaje dostopna še v srbskem, črnogorskem, bosanskem in hrvaškem jeziku. V kategoriji knjig na temo vzhodnoevropske kuhinje so se za nagrade potegovale še knjige z Madžarske, iz Litve, Nizozemske in Združenih držav Amerike.
Na pariškem sejmu gastronomske in kulinarične literature "Festival du livre culinaire", ki je letos potekal med 22. in 24. februarjem, se je za nagrade v različnih kategorijah sicer potegovalo več kot 3.500 knjig z vsega sveta.
Prireditev, na kateri si je bilo mogoče ogledati še vrsto predstavitev in se udeležiti številnih degustacij, je potekala v prostorih Carrousel du Louvre, obiskala pa jo je tudi slovenska veleposlanica v Parizu Veronika Stabej.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje