Iz koruznih tortilj izrežemo kroge premera približno 10 cm (odvisno od želene velikosti sendviča). Kislo smetano zmešamo s poprom in peteršiljem.
Sredino pšenične tortilje premažemo s čajno žličko kisle smetane in nanjo dodamo pest naribanega sira. Čezenj dodamo 3 rezine pršuta in dva lista solate. Na nadev položimo izrezan krog koruzne tortilje. Pšenično tortiljo, ki je okrog nadeva, zapognemo po delih na koruzno tortiljo in oblikujemo sendvič.
www.dobrojutro.rtvslo.si
V ponvi segrejemo nekaj žlic olja na srednji do višji temperaturi. Na olje položimo sendvič z zapognjenim/zloženim delom navzdol. Ko se zlato zapeče in tako drži zaprto obliko, ga obrnemo okrog in zapečemo še na drugi strani.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje