Kot prejšnji dve sezoni, bodo tudi letos sončni petki namenjeni druženju ob bogati kulinarični ponudbi slovenskih restavracij in gostiln, od tradicionalnih slovenskih jedi do eklektičnih in eksotičnih, nekatera največja imena pa se bodo zbrala prav na marčevskem odprtju (udeležbo je denimo med drugimi že potrdil tudi JB).
Po navedbah organizatorjev bo letošnja Odprta kuhna obiskovalcem ponudila obogaten izbor ponudnikov, saj se bodo starim znancem pridružili novi, a vsem dobro znani mojstri kulinarike. Štedilnike bodo zagnali ob 8. uri zjutraj, stojnice pa bodo odprte do 20. ure zvečer.
Sejalec za inovativnost
Projekt Odprta kuhna, za katerim stoji v Ljubljani živeči Izraelec Lior Kochavy, je prejemnik nagrade sejalec za najinovativnejši slovenski turistični produkt zadnjih dveh let, pa tudi nagrade jakob za odličnost in kakovost v turizmu regije Alpe-Adria.
Ekipa Odprte kuhne se je sicer podpisala še pod en uspešen lanski projekt, premierni Pivo & burger fest, ki naj bi letos doživel kar tri ponovitve.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje