Nagradna igra Lepota bivanja s popolno dekoracijo je pri naših bralcev sprožila ustvarjalni navdih. Foto: Promocijsko gradivo
Nagradna igra Lepota bivanja s popolno dekoracijo je pri naših bralcev sprožila ustvarjalni navdih. Foto: Promocijsko gradivo

Za vas smo v začetku meseca pripravili nagradni natečaj, pri katerem je namesto žreba o dobitnikih nagrad odločala ustvarjalnost. Prejeli smo množico fotografij s praznovanj in posebnih dogodkov s še posebej domiselno dekoracijo, izmed vseh sodelujočih pa smo izbrali pet zmagovalk, ki bodo prejele privlačne tematske pakete iz Trgovine Popolna dekoracija.

Anja Gorjup, Katra Jezeršek, Lucija Mancini, Barbara Sever in Ajda Žagar (navajamo jih po abecednem redu priimkov) so tiste, ki bodo lahko izbirale med petimi tematskimi paketi, ki so jih pripravili v Trgovini Popolna dekoracija:
1. Zabava za fantke - gusarji
V paketu nagrajenka prejme klobučke za zabavo, papirnate kozarce z motivom gusarjev, papirnate krožnike, zastavice in papirčke za mafine.
2. Zabava za punčke - princeske
V paketu nagrajenka prejme papirnate prtičke z rožicami, papirčke za mafine, papirnate slamice, krožnike, kozarce in zastavice in pompome v roza odtenkih.
3. Zabava za noč čarovnic
V paketu nagrajenka prejme tablo za pisanje s kredo, v obliki mačke, papirnate kozarce, slamice, krožnike v črno-belih odtenkih in dodatkih v oranžni barvi. Poleg so tudi pompomi za dekoracijo prostora.
4. Pisana rojstnodnevna zabava
V paketu nagrajenka prejme zastavice za dekoracijo prostora, papirnate kozarce, krožnike, papirčke za mafine, stojalo za torto, prtički in slamice.
5. Rojstnodnevna zabava
V paketu nagrajenka prejme papirnate slamice, darilne vrečke za dobrote, svečke za torto, papirnate prtičke, papirčke za mafine, pompome, krožnike, kozarce ter zastavice za dekoracijo prostora.
Ekipa MMC-jeve rubrike Lepota bivanja se je znašla pred zahtevnim izzivom, saj je bilo izbrati le pet najboljših resnično težko. A brez skrbi, že kmalu za vas pripravljamo nov ustvarjalni izziv …
Iskrene čestitke zmagovalkam, vsem sodelujočim pa veliko ustvarjalnega navdiha še naprej!