Tokrat vas vabimo, da nam pošljete fotografije slovenskih izdelkov, umeščenih v vaše domovanje. Foto: MMC RTV SLO
Tokrat vas vabimo, da nam pošljete fotografije slovenskih izdelkov, umeščenih v vaše domovanje. Foto: MMC RTV SLO

Ekipa MMC-jeve rubrike Lepota bivanja je za vas, naše bralce, pripravila nov privlačen nagradni natečaj. Tokrat vas vabimo, da nam pošljete fotografije slovenskih izdelkov, umeščenih v vaše domovanje, oziroma izdelke, ki ste jih naredili sami ali sami restavrirali.

V natečaju, ki bo potekal do ponedeljka, 8. decembra, do 15.00, lahko sodelujete tako, da nam ustrezno naslovljene fotografije (posamezni prijavitelj lahko sodeluje največ s tremi) pošljete na naslov lepota.bivanja@rtvslo.si ali pa jih objavite na Instagramu z oznako #LepotaBivanjaSLO. Če tega ne uporabljate, jih bomo na to družbeno omrežje pod uporabniškim imenom @mmcrtvslo naložili mi.

Izmed vseh objavljenih bomo glede na kakovost, inovativnost in izvirnost fotografij izbrali šest zmagovalcev (vsak prijavitelj bo v tej šesterici lahko zastopan le z eno fotografijo), ki bodo prejeli lepa darila iz spletne trgovine Slovenika, dobro založene s slovenskimi izdelki. O tem, katero izmed nagrad - ogledate si jih lahko v galeriji pod besedilom - dobi posamezni izbranec naše žirije, pa bo odločil žreb.

Pravila sodelovanja v nagradni igri preberite na tej povezavi.