Anja Rebek ne odgovarja na vprašanja, ki se navezujejo na njeno zasebno življenje. Foto: RTV SLO
Anja Rebek ne odgovarja na vprašanja, ki se navezujejo na njeno zasebno življenje. Foto: RTV SLO
Anja Rebek
Silvestrovo bo Anja preživela v varnem zavetju doma. Foto: RTV SLO

Rebekova, ki vsako nedeljo v oddaji Tistega lepega popoldneva poroča o tem, kaj se je čez teden dogajalo na družabnih dogodkih, je o svojem delu povedala, da je obiskovanje številnih zabav mnogo bolj naporno, kot bi si kdor koli lahko predstavljal. Vzrok za to pa je pripisala omejeni ponudbi obrazov in značajev na slovenski sceni.

Po njenem mnenju mora biti dobra družabna prireditev zabavna, sproščujoča, prilagojena ciljni skupini in inovativna. Iz številnih zabav, ki jih je v tem času obiskala, se ji je med drugim najbolj vtisnila v spomin dobra kulinarika, včasih pa tudi kakšen trenutek spontanosti. Sicer pa Anja očitno srečuje znane Slovence in Slovenke le na tovrstnih dogodkih, saj se, kot pravi, v zasebnem življenju z njimi ne druži. Med dogodki, ki si jih bi še želela obiskati, pa so predvsem tisti v tujini, med katerimi sta tudi podelitev nagrad MTV-ja in Filmski festival v Berlinu.

O novih načrtih
Anja je še zaupala, da se prihodnjo nedeljo poslavlja iz oddaje TLP. Kot pravi, je bila televizija zanjo le prehodno obdobje, zato se podaja novim izzivom naproti. Družabnim dogodkom pa se vendarle ne bo povsem odpovedala, saj se namerava v novi službi preizkusiti na drugi strani le-teh. V neki oglaševalski agenciji si bo namreč prizadevala ustvarjati boljše družabne dogodke, za kar je prepričana, da si je nekaj znanja doslej že pridobila.

Anja med zvezdniki
Družabna kronistka je spregovorila tudi o Georgeu Clooneyju, ki ga je uspela intervjujati na filmskem festivalu v Benetkah. Hollywoodski igralec se ji zdi šarmanten in prepričana je, da naredi vtis prav na vsakega. Zdel se ji je prav takšen, kot na filmskem platnu – iskren, iskriv in niti malo zvezdniški.

Vedno na poti
V prostem času se med drugim posveča tudi potovanjem, ki jih obožuje. Nikoli si ne pozabi vzeti kakšnega meseca in se podati v tujino. Doslej je prepotovala Evropo in Kanado, v prihodnosti pa se namerava usmeriti še v bolj eksotične dežele.