Đuro je večkrat poudaril, da je Angelina vse, le razvajena zvezdnica ne. Naklonjenost je bila očitno vzajemna. Foto: Osebni arhiv Branka Đurića - Đura
Đuro je večkrat poudaril, da je Angelina vse, le razvajena zvezdnica ne. Naklonjenost je bila očitno vzajemna. Foto: Osebni arhiv Branka Đurića - Đura
Branko Đurić - Đuro
Film, ki še vedno nima naslova, naj bi si lahko ogledali do konca meseca. Foto: Reuters

Bosanski igralec, režiser in glasbenik, ki že vrsto let živi v Sloveniji, kjer je poročen s slovensko igralko Tanjo Ribič, je za srbski Blic razkril, da se odpravlja v mesto angelov, a tokrat bo njegovo potovanje povsem zasebne narave.

"Angelina in Brad sta me povabila na obisk, pri njima bom ostal kakšen teden in se predvsem spočil od vseh poslov ter skrbi. Žal me Tanja ne more spremljati, zato odhajam sam. Ko se bom vrnil, pa vam bom lahko povedal kaj več o svojem bivanju," je dejal Đuro, ki mu nedvomno zaradi takih počitnic številni zavidajo.

Nepozabna filmska izkušnja
Spomnimo, ena najlepših žensk na svetu, ki sodi tudi med najbolj iskane igralke, se je v filmu, ki ima še vedno le delovni naslov "Nenaslovljena ljubezenska zgodba", prvič preizkusila tudi kot režiserka. Film, ki so ga na začetku spremljali številni zapleti z bosanskimi oblastmi, naj bi premiero doživel do konca meseca.

Ker je bil k sodelovanju povabljen tudi Đuro - njegove prizore so večinoma posneli v Budimpešti -, sta se s prelestno Angelino veliko pogovarjala, Đuro pa je o njej našel same prijazne besede. Navdušen je bil tudi nad njeno ljubeznijo, občudovanim Bradom Pittom, ki jih je obiskal za nekaj dni.

Morda pa bo eden najslavnejših igralskih parov Đurotu pomagal odpreti tudi vrata, skozi katera bo lahko vstopil v svet Hollywooda. Do zdaj ga je bilo na primer mogoče videti v nekaj italijanskih filmih, igral je tudi v filmu Cat Run Johna Stockwella, seveda pa je največ pohval požel za vojno dramo Nikogaršnja zemlja, ki je bila nagrajena tudi z oskarjem za najboljši tujejezični film.

"Bolje pozna zgodovino Balkana kot domačini"
Branko Đurić o novem filmu, ki govori o ljubezni v vojnem času, ne sme veliko govoriti, toliko zgovornejši pa je bil v intervjujih o svoji izkušnji z Angelino. Zanjo je našel same komplimente - v MMC-jevem pogovoru je tako dejal, da je zelo razgledana in izobražena ter da bolje pozna zgodovino Balkana kot 90 odstotkov ljudi, ki živi tukaj.

"Zelo dobro dela z igralci in zelo rada posluša nasvete. Nisem pa pri njej opazil nobene 'fatalnosti'. Mogoče so od daleč ljudje videti drugače. Veliko me je poslušala v zvezi s scenarijem. Po mojih nasvetih je tudi spremenila nekatere prizore. Poznala je vse moje preteklo delo, brala je moje intervjuje, gledala vse italijanske filme, v katerih sem igral, moje posnetke na Youtubu, poslušala celo Tanjino glasbo ..." je bil poln hvale na njen račun.