Lepotice v bojni opremi - pomerile so se tudi v paintballu. Foto: Mis Slovenije
Lepotice v bojni opremi - pomerile so se tudi v paintballu. Foto: Mis Slovenije

Ker bodo dekleta ves teden naporno vadila in se pod budnimi očmi organizatorske ekipe (Eva Repič, Sanja Grohar in Katja Joha) pripravljala na izbore Top Model, Talent show, Mis bikini in veliki nedeljski dogodek, je bil prvi dan družnja namenjen predvsem sproščanju.

Izbor mis Slovenije si boste lahko ogledali v živo v dvorani, prenašal pa ga bo tudi 1. program TV Slovenija (prenos se začne ob 20.00). Dogodek bo ves čas podrobno spremljal tudi MMC.

Najprej so se dekleta poizkusila v paintballu, pri katerem so lahko v šali obračunala s svojimi konkurentkami, sledila pa je vožnja z "monsterrollerji" in kolesi. Finalistke so se preizkusile tudi v golfu.

V petek, 27. avgusta, ob 15.00 boste v MMC-jevi spletni klepetalnici lahko poklepetali s Tino Petelin, mis Slovenije 2009.

Vrhunec dneva je bil vsekakor obisk adrenalinskega parka na Pohorju, je za MMC pojasnila organizatorka Eva Repič in dodala: "Prvi pogled na steber poguma, orjaško gugalnico in PohorJET je lepoticam dodobra nagnal strah v kosti, ampak potem so druga drugo motivirale z besedami 'misice zmoremo vse' in se spoprijele s strahom." Na koncu so bile vse resnično ponosne druga na drugo in seveda nase, da so prestale preizkušnje in ne samo to, celo uživale so v njih, še pravi Repičeva.

Do petka sprejemamo vaša vprašanja za eno izmed šestih superfinalistk izbora. Pošiljate jih lahko na mmc-info@rtvslo.si. Avtorja najizvirnejšega vprašanja čaka nagrada. Več izveste tukaj.