Igranje kart je tudi v MMC-centru dokaz za nedolgočasno preživljanje prostega časa. Foto: MMC RTV SLO
Igranje kart je tudi v MMC-centru dokaz za nedolgočasno preživljanje prostega časa. Foto: MMC RTV SLO
Second Life, ples
Lili In Rambo v družbi prijateljev na peščenem plesišču. Foto: MMC RTV SLO

Tudi za to soboto (ko je bila obletnica odprtja MMC-jevega otoka, da vas malce spomnimo) je bila napovedana zabava, in sicer bi moral nastopiti DJ Tonio Roffo in vrteti trance/techno/house. A je na žalost v Second Lifu prišlo do tehničnih težav, tako da bo tudi MMC-jeva zabava prestavljena, o čemer boste seveda pravočasno obveščeni.

Več o Second Lifu in navodilih za vstop si preberite tukaj.

Lili osrečuje počasni ples v dvoje in nakupovanje


O tem, da je Rambo nadvse očaran nad Lili, smo že pisali. No, zgodba pa se seveda nadaljuje. Pustimo podrobnosti, da je vse več njegovih "prijateljev" nanj ljubosumnih in izkoristijo vsako priložnost, ko je Lili sama na pomolu, da ji predlagajo nove "podvige", češ Rambo ni zate, bodi raje z menoj. He, he, Lili se seveda samo skrivnostno nasmehne in si misli svoje.

Sicer pa sta zadnji zmenek z Rambom izkoristila za nakupovanje novih oblačil in poznejši ples ob obali. Pri tem je bilo še največ povsem neskrivnostnih "čudnih pogledov" in kovanja "razdiralnih" načrtov. Brez skrbi, Lili pride vse na ušesa.

Pridite na partijo kart ali MMC-jevo kavico
Voditeljica Zabavnega infokanala pa nikakor ne ignorira drugih prijateljev, še posebej Alje in Iyana, ki skrbita za MMC-jev otok. Je pa v zadnjem času na terasi pred MMC-jevim centrom precej pestro ob igranju kart, pa tudi plesnih navdušencev je vse več, tako da se plesišče velikokrat preseli še v druge prostore. Res pa je tudi, da se po Second Lifu govori, da je v zgornjih prostorih MMC-jevega centra dopoldanska kava najboljše, kar se ti sploh lahko zgodi. Če ne verjamete, se prepričajte!

Tanja Mojzer