Mirela svojega Alena ni videla kar nekaj časa. Foto: F.A.M.
Mirela svojega Alena ni videla kar nekaj časa. Foto: F.A.M.

Mirela je na rajskem otočju preživela skoraj en mesec, saj se je tja odpravila že 1. avgusta. Tja je odšla sama, a je bila ves čas v navezi s fantom Alenom in z domačimi.

Na 58. izboru, ki je letos potekal na rajskem otoku Paradise na Bahamih, je sicer slavila 18-letna Venezuelka Stefania Fernandez, ki je na prestolu zamenjala rojakinjo Dayano Mendozo. V finale se je uvrstilo 15 deklet, med njimi pa na žalost ni bilo naše Mirele.

Za dekleta je bil mesec kar naporen, a so bile poleg priprav na finalno prireditev deležna tudi veliko zabave. Lepotice so se npr. odpravile v živalski vrt, ogledale so si tovarno cigaret, srečale z Mendozo in guvernerjem Bahamov ...

Naporno, a zabavno
Kandidatke so opravile več fotografskih snemanj, se predstavile v kopalkah in nacionalni obleki, uživale v predstavi delfinov ter seveda plavale v tropskem morju. Po finalnem spektaklu 24. avgusta, ki je potekal pod taktirko Billyja Busha in Claudie Jordan, popestrili so ga pa tudi glasbeni gostje - raper Flo Rida, zvezdnica resničnostnih oddaj Heidi Montag ter duet David Guetta in Kelly Rowland - so imela dekleta pred vrnitvijo še nekaj prostih dni.