Foto:
Foto:
Mis Universe se najbolj veseli ...

Po prejemu naslova se je v njenem življenju spremenilo marsikaj, "največja sprememba pa je ta, da sem postala prepoznavna osebnost." Lenta "najlepše v slovenskem vesolju" ji je prinesla kup obveznosti in številne intervjuje, vendar pa 22-letni Ljubljančanki nastopi v medijih niso odveč.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Na svetovni izbor mis Universe, ki bo potekal 23. avgusta na Bahamih, se Mirela začne pripravljati prihodnji teden. "Glede obveznosti se moramo še točno dogovoriti, v ponedeljek bom več vedela o tem, kakše priprave me čakajajo. Se pa bom potrudila po najboljših močeh," je dejala temnolaska.

V videu na desni si lahko ogledate, česa se Mirela najbolj veseli ter kdaj in kam se bo odpravila na prvo daljšo vožnjo z avtomobilom, ki ga je prejela kot zmagovalka.
Želi si veliko družino
Uporabniki pa so z novopečeno mis klepetali tudi o bolj zasebnih rečeh. Zaupala jim je, da je že oddana in da ji družina veliko pomeni. "Želim si ustvariti družino, ker sem sama iz velike družine, si želim imeti veliko družino. Koliko otrok bom imela, pa bom še premislila," je z nasmehom povedala Mirela.

Sodelujoči v klepetu pa so aktualno misico spraševali tudi o tem, zakaj se manekenke ob vprašanjih na resnejše teme pogosto zmedejo. Mirela jim je kratko odgovorila, da zato, ker je motiti se človeško. "Vsak človek se lahko zmoti, tudi športnik. Če malo bolje spremljate intrvjuje od ostalih, boste opazili da se tudi oni kdaj zmotijo in ne samo manekenke," je dejala in zavrnila navedbe enega izmed uporabnikov, ki je dejal, da so športniki bolje pripravljeni na nastope v medijih kot misice.

A. M.

Mis Universe se najbolj veseli ...