Kdo je najbolj seksi TV-voditelj? Če vprašate Majo, Peter Poles. Foto: MMC RTV SLO
Kdo je najbolj seksi TV-voditelj? Če vprašate Majo, Peter Poles. Foto: MMC RTV SLO
Peter Poles
Peter je v teh dneh pred Emo polno zaposlen z intervjuji, vajami in pomerjanjem oblek. Foto: MMC RTV SLO

Obetavna slovenska igralka in stari znanec s televizijskih zaslonov sta iskreno in brez dlake na jeziku spregovorila o svoji prihajajoči nalogi vodenja letošnjega izbora za slovensko pesem za Evrosong.

Desa Muck. Peter ravno oboževalec Evrosonga ni, je pa kot otrok znal vse zmagovalke na pamet. Favoritov Maja in Peter nimata iz preprostega razloga - ker še nista slišala niti ene skladbe! - Poles pa vabi na "afterparty", kjer bo glasbo vrtel njegov favorit - DJ baza.

Mladi očka in bodoča hollywoodska zvezda?
Voditeljski par je spregovoril tudi o bolj osebnih stvareh - Peter uživa v očetovstvu, čeprav je precej naporneje, kot si je predstavljal, Maja pa še vedno sanja, da bo postala velika hollywoodska igralka.

In njuna idealna sovoditelja? Oba sta diplomatsko navedla drug drugega, pri čemer pa bi se Peter rad preizkušal tudi ob boku velike Oprah Winfrey.

Golo Majo raje po Emi
Ker je Maja rockerica po duši, je bilo na mestu vprašanje, zakaj je sprejela vodenje oddaje, ki je vse prej kot rockersko obarvana: "Biznis je biznis. Sem brez predsodkov. Kar sem jaz in kar sem jaz kot igralka, sta dve različni stvari." Podoben odgovor je morala 25-letnica sicer dajati že večkrat, ko so jo mediji spraševali o njenih golih prizorih v filmu Pokrajina št. 2.

S tem povezanim vprašanjem pa se ni mogel izogniti niti Poles, ki je odgovoril, da je na MMC-ju bral, da so prizori zelo eksplicitni, zato si bo film preventivno raje ogledal po Emi.

Klepet si v celoti lahko preberete tu.
C. R.