Foto:
Foto:

Dolgolasa pevka je v skoraj enournem koncertu zapela deset pesmi z albuma, ki ga je sicer izdala oktobra 2004, na velikem ekranu pa so si obiskovalci lahko ogledali tudi njen nov videospot za pesem Adam i Seva.

Kljub žalosti, saj ji je ravno tega dne umrl dedek, je Severina profesionalno opravila predstavitev. Vsa v črnem je z dalmatinsko vročekrvnostjo in zanimivima gostoma razgrela občinstvo. Milo Stavros (sin hrvaškega pevca Jasmina Stavrosa) je igral na bobne in odpel rap v skladbi Hrvatica, Matija Dedić (sin vsestranskega hrvaškega glasbenega umetnika Arsena Dedića) pa je poskrbel za klavirsko spremljavo pri dveh pesmih. Ob koncu koncerta je Severina svoje občudovalce razveselila z izjavo, da si jo bodo maja lahko ogledali tudi v kabaretu, ki ga pripravlja v sodelovanju z Mojco Horvat in Vitom Tauferjem.

Pevkin nastop si je ogledalo več znanih osebnosti. Opaziti je bilo mogoče trio Sestre v rdeče-črni kombinaciji, nekdanjo mis Slovenije Janjo Zupan, alpinista Tomaža Humarja, publicistko Jerco Legan, zatopljeno v pogovor z režiserjem Andrejem Košakom, televizijko Urško Čerče, ki se je preizkusila na ruleti in Francija Keka.