Dennis in Katja sta bila na vaji zelo dobre volje. Foto: RTV SLO
Dennis in Katja sta bila na vaji zelo dobre volje. Foto: RTV SLO
Nastop Dennisa in Katje

Zmago sta prepričljivo odnesla Dennis in Katja s 7.150 glasovi proti 2.594 glasovom, ki so jih gledalci namenili nastopu Brigite in Urbana.

v bistvu ne, saj sva še dva dni pred nastopom spremenila svojo skladbo, najina želja pa je bila preprosto, da odpleševa čim bolje, tako kot na treningu." Še enkrat je pohvalil svojo belorusko soplesalko Katjo, za katero pravi, da je poleg tega, da je zelo lepa, tudi na splošno "zelo v redu punca".

Dennis brez prednosti
Ker Dennis poučuje hiphop v plesni šoli, smo ga povprašali, ali je imel zaradi tega kaj prednosti, oziroma ali se mu je zdelo pošteno tekmovati proti Brigiti: "Na najin dvoboj z Brigito gledam enakopravno, saj sva se oba morala naučiti plesa od začetka. Zame je bil to popolnoma drug svet kot hiphop, saj se je treba pri čačačaju naučiti popolnoma drugačne korake, kar je meni predstavljalo problem, saj imam zaradi hiphopa nekatere korake avtomatizirane."

Čeprav mu gre ples zelo dobro "od nog", pa mu je še vedno pomembnejša pevska kariera, ples jemlje bolj kot razvedrilo. Na eni izmed vaj Dennisa in Katje smo videli, kako se je bal za svoje premoženje: "Zaenkrat je celo, to je pač nekaj, za kar se moramo moški bati," je smeje se dodal.

Brigita ni razočarana
Poražena Brigita nam je zatrdila, da v bistvu ni razočarana, kajti že prej je vedela, da bo Dennisa težko premagati, ker je sicer profesionalni plesalec. Pravi, da ji nikakor ni žal, da se je udeležila turnirja Zvezde plešejo: "Zame je bila to super izkušnja, poleg tega pa sem se tudi super ujela s svojim soplesalcem Urbanom." Povprašali smo jo še, ali bo pridobljeno plesno znanje vključila v svoje prihodnje glasbene nastope: "Čisto mogoče, saj so mi nekateri gibi podzavestno zagotovo ostali."

J. R.

Nastop Dennisa in Katje