Tanja in Rok se razumeta zelo dobro tudi zasebno. Foto: Rok Malek
Tanja in Rok se razumeta zelo dobro tudi zasebno. Foto: Rok Malek

Čeprav Tanja Bivic v MMC-jevi spletni klepetalnici ni želela zaupati imena, ki sta ga z možem izbrala za novorojenčka, je voditeljica razkrila, da pričakuje punčko.

Veliko vprašanj je bilo povezanih ravno s Tanjino nosečnostjo, uporabnike pa je predvsem zanimalo, kaj Tanjina nosečnost pomeni za oddajo, ali bo Rok oddajo vodil sam in podobno. Temnolasa voditeljica ni bila ravno gostobesedna: "... najprej bomo začeli s sezono, nato pa boste gledalci o vsem pravočasno obveščeni. Datum porodniške pa še ni določen."

Uporabnike ja zanimalo tudi, kakšne novosti se obetajo v novi sezoni oddaje Sobotno popoldne, ki se bo začela to soboto. Tanja Bivic in Rok Kužel, ki sta skupaj preživela tudi počitnice, sta dejala: "Da, novost nove sezone je tudi publika v studiu in dobra novica: VSTOPNINE NI!"

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Bi izzvali Damjana?
Novost je tudi, da bo kuharski mojster Damjan Babič v vsaki oddaji gostil zgovorno in spretno kuharsko trojko, ki ga bo izzvala: "Ekipa mora biti sestavljena iz treh tekmovalcev. Saj ni treba, da ste vsi profesionalci. Nekdo naj bo dober kuhar, ostala dva pa dobra in zgovorna kuharska pomočnika," je pojasnil Rok, ki je na vprašanje, ali on in Tanja uporabita kuharske recepte tudi v domači kuhinji, odgovoril: "Ah, moje kuhanje ni omembe vredno. Še nihče se ni vrnil na večerjo:)" Bivičeva nasprotno skoraj vedno kuha po receptih iz oddaje: "Seveda mi vedno ne uspe," je dodala Tanja.

Kaj pa naredi voditelja dobrega, je zanimalo uporabnika jožeta: "Potrebnih je mnogo dejavnikov. Jezik mora teči kot namazan, voditelj mora biti dober novinar, spreten izpraševalec, poznati mora (vsaj v našem primeru) teme z zelo različnih področij, pa tudi kamera ga "mora imeti rada". Sicer pa nikoli nisi vsem všeč," je odgovoril Rok, Tanja pa je dopolnila, da mora biti tudi dober improvizator in biti sposoben opravljati več stvari hkrati.

Želje za prihodnost
Na koncu sta voditelja odkrila tudi, kje se vidita v prihodnosti. Rok pravi, da bo delal na radiu in televiziji, dokler bo le imel možnost, potem pa bo na nekem otoku odprl svojo restavracijo. Tanjine misli pa so za zdaj osredotočene na televizijo in na materinstvo: "Ampak, idej imam pa ogromno, od gostinstva do pisanja knjig!"