Hribar bo tokrat preizkusil tudi svoje pevske sposobnosti. Foto: MMC RTV SLO
Hribar bo tokrat preizkusil tudi svoje pevske sposobnosti. Foto: MMC RTV SLO

Šest komedij se bo zvrstilo med 26. in 31. avgustom. Prva bo na sporedu Šef šefica - brez odpravnin, komedija o odnosih na delovnem mestu, v kateri se bosta za mesto šefa brez predsodkov pomerila Mojca Funkl in Jernej Kuntner.

Sledila bo komedija o poročenem paru, ki se ujame v vrtinec virtualnih razmerij, v nedeljo bo svoj avtorski projekt predstavil Sašo Hribar. Pri slednjem ne gre pričakovati priredbe ukinjenega televizijskega Hri-bara, niti ne odrske različice Radia Ga-ga! Hribar bo na odru presenetil z iskreno izpovedjo lastne življenjske zgodbe. Vsebino svoje duše bo izlil s pomočjo akustične kitare in ob podpori "legendarnih glasbenih gostov".

V ponedeljek bo Irena Mihelič pričarala duhovite in komične prizore iz življenja razočarane "sveže ločene" Angele, sledila bo predstava Branka Đurića Čas za spremembo, za konec pa bo uprizorjena jubilejna 100. ponovitev komedije Učitelj, ki na zabaven način raziskuje odnos med učitelji, učenci in starši.

Vse predstave bodo potekale na Ljubljanskem gradu z začetkom ob 20.30. V primeru slabega vremena bodo prestavljene v Grand hotelu Union, le Moja briljantna ločitev bo v tem primeru na sporedu 2. septembra na Ljubljanskem gradu.