Lani je revijo gostil New York, letos se seli v Pariz. Foto: Reuters
Lani je revijo gostil New York, letos se seli v Pariz. Foto: Reuters
Behati Prinsloo
Behati Prinsloo in Adam Levine sta septembra prvič postala starša. Foto: Reuters

Organizatorji modne revije znamke Victoria's Secret so manj kot deset dni pred težko pričakovano revijo, ki jo bo letos prvič gostil Pariz, razkrili imena manekenk, ki se bodo sprehodile po pisti. Po poročanju Vogua med sodelujočimi ne bo veterank Behati Prinsloo in Candice Swanepoel, saj sta se posvetili družini.

27-letna Behanti, ki je svoja krilca dobila leta 2009, je septembra s svojim možem, pevcem skupine Maroon 5 Adamom Levinom, povila hčerko Dusty Rose. Na začetku oktobra pa je rodila še njena najboljša prijateljica Candice. 28-letnica, ki se po modnih brveh sprehaja že dobro desetletje, in njen zaročenec Hermann Nicoli sta sina poimenovala Anacã.

Veteranke in novi obrazi
Organizatorji revije so bili sicer prepričani, da bosta manekenki, čeprav sta rodili pred kratkim, že pripravljeni na modno revijo v Parizu, a kot kaže, se bodo morali znajti brez njiju.

Na modni brvi lahko pričakujemo javnosti dobro poznane Adriano Limo, Alessandro Ambrosio in Lily Aldridge, ki se jim bodo pridružile novinke Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell in Taylor Hill.

Prvič pa naj bi se angelčkom pridružili še sestri Hadid in Kendall Jenner.