Foto:
Foto:
Pri Valentinu prevladuje črna barva.

Med drugim so manekeni na modnih pistah predstavili nove kolekcije za letošnjo jesen in zimo Valentina, Calvina Kleina in Giorgia Armanija.

Kralj milanske modne scene Giorgio Armani je predstavil kolekcijo, ki ponazarja moškost in jo bodo lahko nosili številni moški. Italijanski kreator je kolekcijo posvetil francoskemu umetniku Jeanu Cocteauju.

Ljubitelji njegovih kreacij bodo letos lahko izbirali med športnimi plašči iz žameta, hlačami različnih barv - Armani je uporabil paleto različnih barv, od hladno sive pa do vroče barve fuksije. Na modnih pistah je bilo opaziti tudi popularne trenčkote in obleke s kockastimi vzorci.

Jesensko-zimska kolekcija Calvin Kline, ki jo je oblikoval Italo Zucchelli, moškim ponuja oblačila primerna tako za službo kot prosti čas. Zuccelli pa je predvsem uporabljal to sezono dve najbolj priljubljeni tkanini - žamet in usnje.

Pri Valentinu bodo v letošnji jesensko-zimski sezoni prevladovala črna oblačila. Na modnih brveh pa je bilo pri predstavitvi Valentinove kolekcije mogoče videti, da bodo letos prevladovali volneni puloverji, smokingi in sofisticirani puliji.