Potrebujete modni nasvet? Vprašajte Ashtona! Foto: EPA
Potrebujete modni nasvet? Vprašajte Ashtona! Foto: EPA
Ashton Kutcher in Demi Moore
Koga ali kaj ste opazili prej? Ashtona ali torbico? Važno je, da oba pristajata Demi. Foto: EPA

Kutcher svetuje: "Moški ne bi smel zasenčiti ženske, ampak je tam, da jo naredi bolj opazno." 29-letni igralec je to modrost ponudil v svojem sestavku o modnih nasvetih, ki je izšel v septembrski številki revije Harper's Bazaar. V eseju se Kutcher trudi pomagati parom, ki ne vedo, kako se obleči, in ponuja moški pogled na "lišpanje".

"Hočemo izgledati kot James Bond"
Kutcher, ki je od leta 2005 poročen s 44-letno Moorovo, piše: "Moški nočejo dobiti komplimenta, da izgledajo prijetno, lepo ali prisrčno, ali da dobro čistijo. Hočemo se počutiti umazane, grobe, in predvsem čutiti, da se v naši družbi počutite varne," naslavlja nežnejši spol in nadaljuje: "Torej, ko vaš fant obleče nekaj, kar vam je všeč, mu recite, da izgleda kot James Bond ali Tony Montana." Šaljivi Kutcher dodaja: "Lahko ste tudi manj specifične: 'Uau, v tej obleki izgledaš kot nogometaš!' Verjemite mi, recite mu kaj od navedenega in obleke ne bo hotel več sleči."

Moškega primerjajte s torbico
Proti koncu Ashton ugotavlja, da mora biti ženska zvezda para: "Ko govorimo o oblačenju, so moški malce bolj pomembni od torbic, a manj pomembni od čevljev. Kakorkoli že, smo samo modni dodatki."

Kutcher zaključuje še z modno prepovedjo: nikakor se ne oblačite podobno! Zvezdnik svari: "Prepričajte se, da se ne ujemate preveč. Najbolje je, da 'moški dodatek' primerjate s tisto čudovito novo Balenciagino torbico, ki jo nameravate nositi. Če se torbica ujema z vašo opravo, se bo tudi on."