David nedvomno rad pozira, Victoriin stil oblačenja pa ne prepriča ravno vsakega. Foto: EPA
David nedvomno rad pozira, Victoriin stil oblačenja pa ne prepriča ravno vsakega. Foto: EPA
Pete Doherty in Kate Moss
Pete s svojim "I don't give a damn" rockerskim videzom in Kate, ki že 15 let navdušuje z eleganco.

Angleška izdaja revije Glamour je namreč avstralsko pevko razglasila za najbolje oblečeno žensko na svetu. Minoguova je s svojim novim slogom, ki ga je razvila po javni bitki z rakom na prsih, navdušila modne sodnike.

Ne običajna soproga nogometaša
Tik pod vrhom je pristala nekdanja članica zasedbe Spice Girls, Victoria Beckham. Gospo David Beckham je revija pohvalila, ker je zavrnila tipični stil žen nogometašev in posegla po bolj uglajeni garderobi.

Deseterico modnih ikon sestavljajo še ameriška zvezdnica Nicole Richie, angleški supermodel Kate Moss, igralka Sienna Miller, zvezdi serije O. C. Mischa Barton in Rachel Bilson, ameriški igralki Jennifer Aniston in Kate Hudson ter pevka Gwen Stefani.

Kate ja, Pete sploh ne

Beckhamovi so imeli dober razlog za slavje, saj so pri Glamourju za najbolje oblečenega moškega razglasili Davida Beckhama.

A če je morda videti, da lestvica kaže na britansko obsedenost z vsemi, povezani z nogometom, pomislite znova. Alex Curran, spremljevalka kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda je osvojila nečastni naslov najslabše oblečene ženske. Sodnikov ni prepričal tudi spremljevalec Kate Moss, težavni rocker Pete Doherty, ki so ga imenovali za najslabše oblečenega moškega.

K. S.