Upa na uspeh modne znamke House of Dereon. Foto: Reuters
Upa na uspeh modne znamke House of Dereon. Foto: Reuters

Blagovna znamka se imenuje po babici mlade popzvezdnice, ki je bila šivilja. Beyonce, ki je nosila oprijeto rumeno obleko, pošito z dragulji, glede modnih odločitev popolnoma zaupa svoji materi.

Tina je sešila tudi omenjeno obleko, ki jo je zasnovala posebej za to priložnost, hkrati pa je vedela, da bo živa barva lepo poudarila Beyonceino sveže zagorelo polt.

Med gosti na dogodku so bili med drugimi tudi pevkin spremljevalec Jay-Z in ostali dve članici pred kratkim razpadle skupine Destiny's Child, Kelly Rowland in Michelle Williams. Povabljenci so si z zanimanjem ogledovali razstavo 30 oprav, ki jih je Beyonce nosila ob različnih priložnostih.

Za obleke so na dobrodelni dražbi, ki jo je organizirala televizijska postaja VH1, zbrali skoraj 43.000 dolarjev, za nekatere se bo mogoče potegovati tudi na spletnih dražbah. Beyonce se je od nekaterih oblačil težko ločila in pošalila se je, da bo morda tudi sama na spletu poskusila srečo. V zadoščenje pa ji je, da bo šel izkupiček v dobrodelne namene.