Za majico, kakršno ima na sebi Liam, boste odšteli okrog 50 evrov. Foto: Pretty Green
Za majico, kakršno ima na sebi Liam, boste odšteli okrog 50 evrov. Foto: Pretty Green
Liam Gallagher
Še pred nekaj leti bi si težko predstavljali, da bo (nekdanji) enfant terrible britanskega rocka nekoč oblikoval modno linijo. Foto: Pretty Green

Trenutno je kolekcija na voljo samo na spletu, a bo za navdušence nad Gallagherjevim rockerskim slogom kmalu na prodaj tudi v britanskih veleblagovnicah Selfridges.

Malce psihedelični logotip znamke naj bi precej spominjal na naslovnico albuma Beatlov Rubber Soul, kolekcija sama pa odseva zaščitni slog manchestrskega rockzvezdnika: majice (za eno je treba odšteti okrog 50 evrov), šale, (prevelike) jopiče in klasične polomajice.

Že prvi dan naval na spletu
Gallagher še letos načrtuje razširitev linije s hlačami, pleteninami in modnimi dodatki. Ob predstavitvi znamke pa je v svojem slogu povedal: "Obleke in glasba so moja strast. Dobre obleke in ubrano petje so precej pomembni. Če bo ljudem kolekcija všeč, kul, če jim ne bo, jim pač ne bo."

A razloga za skrbi nima, saj je linija prava uspešnica. Že prvi dan se je v gonji oboževalcev za modnimi kosi, ki so na voljo v omejenem številu, podrl strežnik spletne strani Pretty Green.

A. K.