Blake je znana navdušenka nad modo. Foto: EPA
Blake je znana navdušenka nad modo. Foto: EPA

Zdaj se je zgodilo. Sodeč po namigih, ki sicer še niso dobili uradne potrditve, je Blake, ki v priljubljeni seriji Opravljivka igra Sereno van der Woodsen, tisto ime, ki bo poskusilo povečati prodajo nove kolekcije torbic modne hiše Chanel.

Po poročanju modnih časopisov je kreativni direktor Chanela, Nemec Karl Lagerfeld, z Blake novembra v nekem pariškem hotelu že posnel serijo oglasov. Podjetje govoric še ne želi potrditi, je pa "ljubezen" med Chanelom in Blake očitna že nekaj časa.

Z roko v roki
23-letna lepotica se je namreč v zadnjem času na rdeči preprogi večkrat pojavila v večernih toaletah z njihovim podpisom in njihovimi modnimi dodatki, kar je koristilo obema stranema. Chanel se je znašel na fotografijah, Blake pa si je prislužila več uvrstitev na sezname najbolje oblečenih zvezdnic na svetu in dve naslovnici "modne biblije" Vogue.

Igralka se bo tako očitno pridružila dolgi vrsti znanih, ki so svoj obraz, telo in ime posodili tej francoski znamki. Med njimi so britanska igralka Keira Knightley, francoska pevka Vanessa Paradis, francoska igralka Audrey Tautou in hči rockerja Micka Jaggerja, Georgia May.