Christina Aguilera in Philip Green sta se že sestala, dogovoriti pa se morata le še o zadnjih podrobnostih. Foto: Reuters
Christina Aguilera in Philip Green sta se že sestala, dogovoriti pa se morata le še o zadnjih podrobnostih. Foto: Reuters
Cheryl Cole
Cheryl Cole, članica skupine Girls Aloud, je znana po svojem seksi stilu oblačenja, kateremu je podlegel tudi nogometaš Ashley Cole. Foto: EPA

Po več kot uspešni kolekciji Kate Moss, ki je oblikovala oblačila, ki so odražala njen slog, ženske iz vsega sveta pa so jo dobesedno razgrabile, Topshop išče novo zvezdniško oblikovalko.

Najprej se je nekaj šepetalo o Leoni Lewis, pozneje o Cheryl Cole, a zdaj naj bi priložnost dobila Aguilera. Njen slog naj bi namreč zelo občudoval Philip Green, poslovnež, ki ma v lasti več trgovskih verig, med njimi tudi Topshop. Meni, da lahko pevka njegovi modni znamki prinese nove zamisli:

"Christina je plavolasa seskbomba, ki se ukvarja s popom, medtem ko je Kate po duši rokerica, malo ostrejši pa je tudi njen slog. A menim, da ima tudi Christina mnogo oboževalcev, ki si želijo posnemati njen slog oblačenja."

Ima Christina res slog, vreden posnemanja?
Green naj bi svojo zamisel že predstavil mladi pevki, zdaj pa naj bi upal, da se bo ta odločila podpisati pogodbo, ki naj bi veliko denarja prinesla ne le pevki, ampak tudi Topshopu. Če povabijo slavno osebo k ustvarjanju kolekcije, jim to namreč zagotovi ogromno publicitete, še preden kolekcija pride do prodajnih polic.

Kate Moss naj bi si za svojo naslednico želela videti Cheryl Cole, s katero sta postali veliki prijateljici, manekenka pa naj bi bila tudi navdušena nad pevkinim slogom. Mossova naj bi odšla h Greenu in mu predlaga svojo zamenjavo, a milijarder je v svojih mislih že imel drugo pevko.

C. R.