Britney Spears je objavila v javnosti tudi neretuširano različico njenih zadnjih oglasov za Candie's. Foto:
Britney Spears je objavila v javnosti tudi neretuširano različico njenih zadnjih oglasov za Candie's. Foto:

28-letna popprinceska se je tokrat prvič preizkusila kot oblikovalka s kolekcijo Britney for Candie's. Obleke iz njene prve linije bodo na prodaj od 1. julija le v verigi trgovin Kohl's.

"Oblikovanje je bilo zelo zabavno. Svojo ustvarjalnost sem lahko izrazila na neki nov način in res sem si želela oboževalcem ponuditi nekaj povsem svojega," je po izdaji kolekcije navdušeno razlagala poprinceska.

Navdih iz glasbenega in filmskega sveta
Navdih za kolekcijo je dobila v glasbenem in filmskem svetu. Pravi, da so oblačila primerna tako za vsakodnevne opravke kot tudi za večerne zabave, saj obsegajo vse, od klasičnega džinsa do elegantnejših črnih oblekic. Britney je tudi sama pozirala za oglase kolekcije z napisom: "Narejeno posebej za vas!"

Britney je aprila naletela na pozitiven odziv, ko je objavila tudi neretuširano različico oglasov za omenjeno blagovno znamko. Pevka je nekoliko zanemarila svojo pevsko kariero. Na začetku leta je sklenila turnejo, na kateri je predstavljala svoj zadnji album Circus iz leta 2008. Album je pomenil njeno vrnitev po precej težavnem obdobju, ločitvi od Kevina Federlina in izgubi skrbništva nad sinovoma, zaradi duševnih težav pa je večkrat končala v bolnišnici.

Nekaj Britneyjinih modnih zamisli si lahko ogledate spodaj.