Jordan rada pokaže svoje adute, ki jih bodo od zdaj podpirale kar njene lastne kreacije. Foto: EPA
Jordan rada pokaže svoje adute, ki jih bodo od zdaj podpirale kar njene lastne kreacije. Foto: EPA

Kolekcijo z uradnim imenom Katie Price Lingerie Range (Katie Price je pravo Jordanino ime) bodo zelo ugodno prodajali v britanski trgovski verigi ASDA.

Na predstavitvi perila se je Jordan pokazala v črnem satenastem modrčku in hlačkah ter dvignila temperaturo vseh prisotnih. Družbo so ji delale manekenke, s katerimi bi bili zadovoljni vsi, ki se borijo proti presuhim dekletom na modnih stezah. "Svojo kolekcijo sem si želela že zelo dolgo. Vsi sicer za predstavitve perila najemajo dekleta, ki so suha kot prekle. Jaz pa sem želela to narediti s svojimi prijateljicami in družino," je razložila 28-letnica, ki je najbolj znana prav po svojem orjaškem oprsju. Jordan so tako družbo delale tudi njena mama, najboljša prijateljica in svakinja, vse seveda primerno razgaljene.

Nikar ne tlačite prsi v premajhne modrčke!
Jordan je še dodala, da je njeno perilo namenjeno "navadnim ženskam, do katerih je bila narava radodarnejša. V trgovinah ni dovolj modrčkov s košarico D, E, F in G. Tisti, ki so, pa niso prav nič ženstveni in elegantni," pravi Jordan in ženske opozarja, naj nikar ne nosijo premajhnih nedrčkov.