Estella Warren naj bi bila stara 40, ne pa 32 let, kot je trdila. Foto: EPA
Estella Warren naj bi bila stara 40, ne pa 32 let, kot je trdila. Foto: EPA

"Warrenova se je zaletela v tri parkirane avtomobile, bežala pred policijo in napadla policista, ki jo je želel aretirati," je zapisano v policijskem zapisniku.

Tudi po tem, ko so manekenko in igralko pripeljali na policijo, Estella ni bila pripravljena sodelovati - iztrgala se je iz policijskih rok, uspelo pa ji je tudi zbežati s policijske postaje. Na njeno žalost so svetlolasko, ki je najbolj znana po vlogi Rdeče kapice v Chanelovi kampanji za priljubljeno dišavo Chanel No. 5, igrala pa je tudi v filmu Planet opic, možje postave hitro ujeli.

Igralka in nekdanja manekenka, ki se je v mladosti zelo uspešno ukvarjala tudi s sinhronim plavanjem, je trenutno na prostosti, saj je plačala varščino 100.000 ameriških dolarjev, zaradi vožnje v vinjenem stanju, napada na policista in bega s kraja nesreče pa jo čaka tudi sojenje.

Ali je Estella prikrivala svoja leta?
Kanadčanka se ni znašla v središču škandala le zaradi zgoraj omenjenih prekrškov - lagala naj bi tudi glede svoje starosti. Ameriški mediji namreč poročajo, da naj bi bilo v policijski evidenci zapisano, da je Estella stara 40, ne pa 32 let, kot je trdila sama.