Le kako Clive skrbi za svoj privlačen videz? Foto: EPA
Le kako Clive skrbi za svoj privlačen videz? Foto: EPA
Drew Barrymore
Francosko kozmetično hišo je včasih predstavljala tudi Drew Barrymore. Foto: EPA

42-letni angleški zvezdnik namreč slovi po mačističnih vlogah v svojih filmih, zdaj pa bo predstavljal kozmetično kolekcijo, ki jo sestavljajo krema proti gubam iz planktona, čistilni gel in piling za kožo.

Pri Lancomu so za Owenov honorar odšteli 2,5 milijona funtov, upajo pa, da bo lahko moške prepričal v nakup izdelkov iz nove kolekcije.

"V podjetju smo prepričani, da je Clive čudovit in zelo moškega videza. Res je njegov honorar velikanski, vendar je trg moške kozmetike zdaj zlata jama. Kar naenkrat je postalo običajno, da moški skrbijo za svoj videz," je za tednik The Mail on Sunday povedal neimenovan vir pri Lancomu.

"Izdelki iz te kolekcije ne bodo namenjeni le starejšim moškim, temveč tudi mlajšim, ki tako kot ženske že zgodaj začenjajo preventivo pred staranjem kože," je še dodal vir.

Bo pogodba škodovala njegovi filmski karieri?
Medtem pa so producenti filma Insajder, kjer Clive igra glavno vlogo, zelo zaskrbljeni. Bojijo se namreč, da bi Owenova pogodba z Lancomom ogrozila njegov mačistični sloves v filmu. "Zelo je nenavadno, da neki glavni igralec naredi takšno potezo v karieri," je dejal eden izmed nijh.