Eva Herzigova, mati dveletnega sinčka, je zadnje čase vse bolj zaposlena. Foto: Vogue
Eva Herzigova, mati dveletnega sinčka, je zadnje čase vse bolj zaposlena. Foto: Vogue

Češka supermanekenka, ki je bila na vrhu priljubljenosti v devetdesetih letih, se po daljšem odmoru vrača k modnemu poslu. Da se leta Evi ne poznajo, dokazujejo tudi fotografije za Vogue. Čehinja, ki je leta 2004 pozirala za priljubljeno moško revijo Playboy, tudi v svojem 36. letu deluje zapeljivo.

Vrnitev supermodelov
Še bolj seksapilna kot na fotografijah za Vogue pa je Eva v oglasu za parfum D&G Anthology. Za potrebe snemanja sta modna oblikovalca poleg Eve povabila k sodelovanju še dve supermanekenki, Naomi Campbell in Claudio Schiffer. "Izbrali smo Naomi, Claudio in Evo, ker so ikone tako za dekleta kot za starejše ženske," sta svojo izbiro pojasnila Domenico Dolce in Stefano Gabanna.

Na fotografijah, ki jih je posnel Mario Testino, so Claudia, Naomi in Eva videti naravnost odlično, Čehinja pa je pojasnila, zakaj sta se D&G odločila, da angažirata manekenke, ki se bližajo 40.: "Med krizo Judje ne želijo več eksperimentirati, zato se odločijo za nekaj, za kar vedo, da bo spodbudilo prodajo njihovega izdelka."