Elle MacPherson se lahko kosa z veliko mlajšimi modeli. Foto: Daily mail
Elle MacPherson se lahko kosa z veliko mlajšimi modeli. Foto: Daily mail

Elle se je na zabavi pred novo sezono oddaje Britanski top model (Britain's Next Top Model), ki jo bo gostila, pojavila v oprijetih črnih hlačah in beli majčki ter dokazala, da se še vedno lahko kosa z veliko mlajšimi manekenkami. V vlogi gostiteljice je Elle nasledila Liso Snowdon, prevzela pa je tudi vlogo izvršne producentke.

Zanjo je vodenje posebna izkušnja
"Gre za neverjetno izkušnjo. Veliko sem doživela v 30-letni karieri in to je gotovo ena izmed najboljših izkušenj," je o vodenju priljubljenega resničnostnega šova, v katerem iščejo modele, povedala Elle. A kot pravi, ni vse v zmagi. "Dekleta bodo doživela prav posebno doživetje, pa če bodo med prvimi ali zadnjimi. Upam, da jim bo ta izkušnja nekako spremenila življenje," je dejala mamica dveh otrok, 12-letnega Arpada Flynna Bussona in 7-letnega Aureliusa Cyja Andreja.

Elle - 47-letnica s postavo 18-letnice
Elle sta pri izboru 25 tekmovalk pomagala člana žirije Julien Macdonald in Charley Speed. Po besedah Macdonalda je Elle idelana gostiteljica šova (predvajati ga bodo začeli 5. julija): "Elle je enkratna. Je 47-letnica s postavo 18-letnice. Videti je čudovito in je polna navdih."

Elle pa je povedala, kakšne kriterije je imela pri iskanju tekmovalk. "Če neko dekle pogledam dvakrat, potem je to to. Ne gre le za zunanji videz, ampak tudi za neko izžarevanje, ki ga je mogoče videti na fotografijah. Dekleta rastejo iz oddaje v oddajo," je še dejala Elle pred začetkom predvajanja priljubljenega šova po vsem svetu.