Foto: EPA
Foto: EPA

V okviru pariškega tedna mode, ki je svoja vrata odprl včeraj, trajal pa bo vse do 5. marca, so se po modni stezi sprehodile manekenke v novih stvaritvah iz delavnice priznane francoske modne znamke spodnjega perila Etam.

Organizatorji dogodka so po vzoru ene najbolj pričakovanih modnih revij sveta, na kateri se predstavijo angelske lepotice v spodnjem perilu modne hiše Victoria's Secret, priredili pravi šov. Na odru sta, medtem ko so se po brvi sprehajale lepotice v spodnjem perilu in kopalkah, svoje uspešnice izvajali ameriški pevki Eve in Azealia Banks, francoske glasbene vode pa je na odru zastopal dvojec Cassius.

Tudi prve vrste so bile zvezdniško obarvane - poleg prej omenjenih Catherine in Natalie so bili navzoči še francoski znani obrazi: pisatelj Frederic Beigbeder, francoski raper Didier Morville z umetniškim imenom JoeyStarr, igralki Elsa Zylberstein in Karin Viard, britanski kitarist Jamie Hince ...

Etamov obraz odhaja na porodniški dopust
31-letna ruska manekenka Natalija Vodianova, ki jo je na modni reviji spremljal njen fant, francoski milijarder Antoine Arnault, je sicer za Etam oblikovala tudi svojo linijo spodnjega perila, je pa tudi njihov zaščitni obraz.

Vodianova in Arnault bosta kmalu postala oče in mati, pričakujeta pa prvega skupnega otroka. V prejšnjem zakonu lepe Rusinje, ki jo modni guru Tom Ford opisuje kot najlepšo žensko na svetu, ter britanskega nepremičninskega dediča in bogataša modre krvi Justina Portmana so se rodili trije otroci - enajstletni Lucas, sedemletna Neva in petletni Viktor.