Naomi se pri 41 še vedno lahko pohvali s popolno postavo, tako je vsaj videti na fotografijah. Foto: Roberto Cavalli
Naomi se pri 41 še vedno lahko pohvali s popolno postavo, tako je vsaj videti na fotografijah. Foto: Roberto Cavalli

V omenjeni oglaševalski kampanji v Cavallijevem prepoznavnem slogu nastopajo živahni tropski potiski, pa tudi zlato in živalski vzorci. Prav v modrčku in hlačkah z leopardjim potiskom se na eni od fotografij kaže Naomi, ki gotovo redno hodi v telovadnico (vsaj malce pa so njeno podobo najbrž obdelali tudi računalniško?).

Fotografije je posnel Steven Meisel, v kampanji pa poleg Naomi nastopata še dve "veteranki", Karen Elson in Kristen McMenamy, ki jih 17-letna Daphne Groeneveld kljub mladosti ni uspela zasenčiti.

Naomi Campbell je očitno zadnje mesece spet na pohodu, saj je pred kratkim skupaj s kolegicami supermanekenkami iz 90., Heleno Christensen, Cindy Crawford, Evo Herzigovo in Yasmin Le Bon, nastopila v videospotu Girl Panic skupine Duran Duran (skupaj so krasile naslovnico revije Harper's Bazaar), postala pa je tudi obraz italijanske znamke Pinko.

V priloženem videoposnetku si oglejte nekaj utrinkov s snemanja kampanje, v kateri nastopa tudi vse bolj zaželeni španski maneken Jon Kortajarena.