Paris ima trenutno 44 trgovin po vsem svetu, v katerih prodaja svoje torbice, obleke, ure, čevlje in parfume. Foto: EPA
Paris ima trenutno 44 trgovin po vsem svetu, v katerih prodaja svoje torbice, obleke, ure, čevlje in parfume. Foto: EPA

Paris pravi, da lahko med torbicami, ki nosijo njeno ime, vsako dekle in ženska najde pravo zase, prav tako pa poskrbi za to, da cene njenih izdelkov niso previsoke. Vodilo blagovne znamke, ki jo je svetlolaska ustvarila na podlagi svojega življenjskega sloga, so ženskost, zabava, glamur in prefinjenost.

Znamko Paris Hilton Handbags & Accessories je ustanovila leta 2006 in sama poskrbela za najboljšo promocijo, s tem ko je ves čas uporabljala lastne izdelke. Na javnih dogodkih je pogosto nosila svoje torbice, povedala pa je tudi, da vsako izmed njih najprej preizkusi, preden jo dajo v prodajo.

Hiltonova se je sicer v preizkusila tudi kot oblikovalka oblačil (njena linija je vsebovala majice, kavbojke in čevlje), parfumov in lasnih podaljškov, najbolj znana pa je po svojih žurerskih podvigih, s katerimi pogosto dobro zasluži. Veliko klubov ji namreč plača, da se pojavi na njihovi zabavi in tako privabi številne goste, ki jo želijo videti v živo.

Spodaj si lahko ogledate posnetek modne revije, na kateri so manekenke predstavile nove modele torbic znamke Paris Hilton Handbags & Accessories.