Jennifer Aniston se je pred fotografskim objektivom prepričljivo vživela v vlogo Barbre Streisand. Foto: Harper's Bazaar
Jennifer Aniston se je pred fotografskim objektivom prepričljivo vživela v vlogo Barbre Streisand. Foto: Harper's Bazaar

"Bila sem zelo polaskana, da se je Jennifer Aniston odločila upodobiti moj slog s fotografijami v reviji Harper's Bazaar," je 68-letna Streisandova zapisala na svoji spletni strani. Oskarjevka in grammyjevka je objavila tudi fotografiji sebe in Anistonove, na katerih pozirata v podobnih položajih in sta si resnično - podobni. Fotografiji si lahko poleg dveh črno-belih podob iz omenjene revije ogledate spodaj.

41-letna Anistonova, ki se je svoji vzornici poklonila v novi številki priznane modne revije, je "krasna oseba", pravi Streisandova. "Mislim, da se je odlično odrezala," je dodala. Je pa imela Barbra tudi eno hudomušno pripombo na fotografije: pravi, da Anistonova pač nima izbokline na nosu, s kakršno se ponaša sama.

Z Barbrinim glasom bi pela vsaj pod tušem
Jennifer je v reviji o vzornici povedala: "Barbra me navdihuje, ker ni ničesar, kar si je želela početi, pa tega ni storila, še posebej kot ženska v času, ko je bila njena generacija na vrhuncu. Je resnično ženska preporoda ..."

Priznala je tudi, da si potihem želi imeti glas, kakršnega ima Streisandova: "Nekoč mi je nekdo rekel: 'Če bi le imela Barbrin glas za en dan,' jaz pa sem odvrnila. 'Ne, nočem biti pohlepna. Če bi imela njen glas le za en tuš - le tako dolgo, kot traja eno tuširanje - bi bila srečna.'"