Jennifer Aniston je pokazala svoje brezhibno telo. Foto: US Magazine
Jennifer Aniston je pokazala svoje brezhibno telo. Foto: US Magazine

Jenn je že tri leta obraz mineralne vode, namenjene športnikom. V zadnji oglasni kampanji je mogoče 41-letnico videti preznojeno v topu, pri čemer je lepo viden njen izklesan trebušček. Znano je, da svojo formo vzdržuje z redno vadbo v fitnesu in jogo, njen partnerica pri vadbi pa je prav voda, pravi.

Nedavna namigovanja, da je za njeno vitko postavo zaslužna stroga dieta (jedla naj bi le otroško hrano), je igralka ostro zanikala. "Žal mi je, vendar sem otroško hrano nazadnje jedla pred približno 40 leti," je povedala igralka, ki trenutno snema film Just Go With It.

Ključ do uspeha sta redna vadba in zdrava prehrana
Nekdanja gospa Pitt, ki naj bi se zdaj videvala z igralcem Gerardom Butlerjem (sodelovala sta pri filmu Lovec na glave) pravi, da sta skrivnosti vitke linije zdrava prehrana in redna vadba. "Nikoli ne stradam in občasno se tudi malce pregrešim. Za nič na svetu se ne bi odpovedala kavi in kozarcu dobrega vina. Moj nasvet: enostavno ne jejte nezdrave hrane vsak dan. Občasne grehe vam telo odpusti, ne smete pa si dopustiti, da bi jedli nezdravo vsak dan," je dejala.

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij Jennifer.