Sarah Jessica Parker (Carrie) se tokrat ni prikazala s svojimi znamenitimi kodrčki. Foto: EPA
Sarah Jessica Parker (Carrie) se tokrat ni prikazala s svojimi znamenitimi kodrčki. Foto: EPA

Film Seks v mestu 2 je ugledal luč sveta kje drugje kot v svojem ljubem New Yorku, za katerega so vedno govorili, da igra eno glavnih vlog v tej uspešni televizijski seriji, ki se je nato preselila tudi na filmska platna. V ponedeljek zvečer so se pred dvorano Radio City Music Hall zbrali številni oboževalci, ki so v objektiv skušali ujeti svoje ljubljenke in ljubljence ali pa od njih izprositi celo avtogram.

Vse štiri glavne junakinje so se odločile za dolge, do tal segajoče obleke. Sarah Jessica Parker (Carrie) je žarela v flourescentno zeleni obleki, edini nakit je bila srebrna zapestnica, ki so jo dopolnjevali čevlji v isti barvi. Kim Cattrall (Samantha) je razkazovala bogat dekolte, Cynthia Nixon (Miranda) in Kirsten Davis (Charlotte) pa sta se odločili za obleki brez naramnic in tako pokazali gola ramena. Noge je pokazala samo Candace Bushnell, avtorica romana Seks v mestu, ki je bil knjižna predloga za serijo.

Moški del zasedbe ni bil za drznejše modne podvige - John Noth (Gospod Živina), Jason Lewis (Jerry/Smith Jarrod) in Willie Garson (Stanford) so prišli v klasični smokingih v temnih odtenkih in kravati.

Sarah Jessica Parker (Carrie) Foto: EPA
Kim Cattrall (Samantha) Foto: EPA
Cynthia Nixon (Miranda) Foto: EPA
Kirsten Davis (Charlotte) Foto: EPA
Candace Bushnell, avtorica romana Seks v mestu Foto: EPA
Chris Noth (Gospod Živina) Foto: EPA
Jason Lewis (Jerry/Smith Jarrod) Foto: EPA
Willie Garson (Stanford) Foto: EPA