Karin Škufca je dejala, da bo te kopalke preizkusila tudi v morju. Foto: MMC RTV SLO
Karin Škufca je dejala, da bo te kopalke preizkusila tudi v morju. Foto: MMC RTV SLO

Prav Karin, sicer tudi idejna vodja projekta, želi izkupiček od dražbe najprestižnejših kopalk, ki so jih kdaj koli izdelali v Sloveniji, nameniti otrokom. Kot je povedala za MMC, so prve kopalke iz linije, ki jih je že predstavila, vredne okoli 1.000 evrov, tiste, ki bodo 17. septembra na dražbi, pa bodo presegle vrednost 2.000 evrov.

Kopalke, ki jih je po zamisli oblikovalke Rike Zadravec izdelala Karmen Bergant, bodo namreč dopolnjene z zlatimi dodatki Zlatarne Celje, z več tisoč kristali Swarovski in pravo idrijsko čipko, ki je delo Tine Koder. Izkupuček bo Karin s svojimi znanimi prijateljicami predala hematološkemu oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani.

Največ bi bila pripravljena odšteti za čevlje ali pa plašč
Karin smo ob tej priložnosti povprašali, ali je že kdaj imela na sebi tako drage kopalke. "Mislim, da so te kar najdražje," je povedala 23-letnica, ki bi bila pripravljena največ denarja odšteti za čevlje ali pa plašč. In koliko bi bilo to? "To je pa čisto odvisno. Če ti je, ko stopiš v trgovino, nekaj všeč in si takrat tudi finančno sposoben, to kupiš, drugače pa ne," je še povedala znana manekenka, ki v prostem času rada deska, zanima pa jo tudi trebušni ples. Še več o 23-letni lepotici lahko izveste v videointervjuju tukaj.