V  črni 'seksi' obleki Herve Leger so se v javnosti pojavile že Heidi Montag, Heather Graham, Cheryl Burke in Kristin Cavallari. Foto:
V črni 'seksi' obleki Herve Leger so se v javnosti pojavile že Heidi Montag, Heather Graham, Cheryl Burke in Kristin Cavallari. Foto:

Zvezdnice se rade pokažejo v javnosti v oblekah priznanih imen iz oblikovalskih vrst. Nekatere imajo svoje najljubše oblikovalce in se njihovi oblekam ne želijo odpovedati, tudi če se v njih pojavijo njihove "tekmice" v svetu znanih.

Tako se je že večkrat zgodilo, da so se v javnosti pokazale v enakih oblekah, v katerih pa so videti drugače. Je že tako, da enim nekaj bolj pristaja kot drugim ... V spodnji fotozgodbi si lahko ogledate nekaj zvezdnic v enakih oblekah (nekatere so izbrale enake obleke, le v drugi barvi) in sami presodite, katerim določene kreacije bolj pristajajo in katerim manj.

Znano je, da hollywoodske zvezdnice obožujejo stvaritve Marca Jacobsa, zaradi česar ni nič nenavadnega, da kdaj oblečejo enak model. Tako sta se v njegovi prostopadajoči obleki pojavili igralki Anne Hathaway in Courteney Cox. Hathawayeva jo je nosila v oddaji Davida Lettermana, Coxova pa na premieri filma Bedtime Stories.
Da, zgodi pa se tudi to, da dve zvezdnici izbereta enako obleko na isti večer. To se je zgodilo Paris Hilton in Rihanni. K sreči pa sta zvezdnici v obleki s korzetom Alexandra Wanga pojavili na različnih dogodkih v New Yorku.
Jessica Alba je obleko Rogerja Moureta, ki razgalja ramena, nosila na letošnji oskarjevi zabavi revije Vanity Fair, Rachel Weisz pa je v njej 'debitirala' že oktobra lani.
Zanimivo, tudi za nenavadno stvaritev Henryja Hollanda sta se odločili dve zvezdnici. Pevka M.I.A. je v obleki pokazala svoj nosečniški trebušček na letošnji podelitvi grammyjev, britanska manekenka in pevka Agyness Deyn pa je v njej svojo postavo razkazovala na tednu mode v Londonu lani.
Beyonce in Jennifer Lopez se obe lahko pohvalita z oblinami. Beyonce je klasično obleko Rogerja Moureta nosila na pripreditvi v New Yorku septembra lani, isti mesec pa je Jennifer Lopez obleko v beli različici nosila na newyorški modni reviji Marca Jacobsa.
Enaka obleka in enaka poza, toda kateri bolj pristaja kreacija modne hiše Dolce & Gabanna? Zvezdnica resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians Khloe Kardashian jo je nosila na zabavi za svoj 24. rojstni dan, zvezdnica MTV-jeve resničnostne serije The Hills Lauren Conrad pa se je v njej pojavila na premieri Viteza teme (The Dark Knight).
Prav tako sta enako kreacijo iz hiše Dolce & Gabanna izbrali lepotici filmskega sveta Freida Pinto in Eva Mendes. Obe, sicer v različnih barvah, sta minioblekico s pasom oblekli za zabavo Vogua med milanskim tednom mode marca letos.
Igralki Amanda Seyfried in Salma Hayek sta izbrali nesimetrično svileno obleko Stelle McCartney. Hayekova jo je nosila novembra na prireditvi neprofitne organizacije Art of Elysium, ki slavne poziva k pomoči bolnim otrokom, Seyfriedova pa jo je izbrala za podelitev zlatih globusov. Katera bolj spominja na grške boginje, presodite sami.
Lindsay Lohan in Eva Longoria se obe navdušujeta nad kreacijami Matthewa Williamsona. Lohanova je kratko obleko v rožnatem odtenku nosila na odprtju Williamsonove trgovine v New Yorku februarja letos, Longoria pa nekaj dni predtem na dogodku v Miamiju. Kdo ve, kaj meni Williamson? Kateri izmed njiju njegova obleka bolj pristaja?
Za konec pa znova očitno priljubljena kreacija Herve Leger. Zadnja, ki je bila 'zasačena' v njej, je mlada pevka in zvezdnica resničnostne serije The Hills Heidi Montag. V enaki obleki pa so se v javnosti pojavile še Heather Graham, ki jo je nosila na premieri njenega zadnjega filma Prekrokana noč (The Hangover) v Dublinu, Cheryl Burke je v črni oblekici praznovala svoj rojstni dan v klubu Lavo Restaurant & Nightclub v Las Vegasu, enako obleko pa ima v svoji omari tudi televizijka Kristin Cavallari.