Božično obarvano kolekcijo prestižne znamke predstavlja 26-letna avstralska lepotica. Foto: Victoria's Secret
Božično obarvano kolekcijo prestižne znamke predstavlja 26-letna avstralska lepotica. Foto: Victoria's Secret

Fotografije "božično" obarvane kolekcije so požele veliko zanimanja - pa ne toliko zaradi spodnjega perila, ampak bolj zaradi manekenke, ki ga je oblekla.

26-letna Miranda Kerr je eden izmed angelčkov prestižne znamke spodnjega perila že dve leti in v tem času je pritegnila marsikateri občudujoč moški pogled in zavistnega ženskega. Modni kritiki in fotografi jo označujejo za naslednjo Elle MacPherson - navdušujejo predvsem njene jamice v ličkih ter preprosta in obenem omamna lepota.

Modni fotograf Russell James je tako o njej dejal: "Radi jo imamo, ker je preprosta kot dekle iz sosednje ulice, obenem pa tako noro lepa. Ženske se tako ne bojijo njene lepote, moški pa mislijo, da bi se ji lahko približali. To je res fantastična kombinacija. Ljudje si res želijo biti v njeni bližini, saj je na snemanjih zabavna in predvsem ni neumna, kar je lahko precej nadležno pri drugih manekenkah."

V zadnjem času se piše tudi o njenem zasebnem življenju - že nekaj mesecev jo namreč videvajo v objemu igralskega zvezdnika Orlanda Blooma.