Jude Law je v Londonu privabil številne poglede. Foto:
Jude Law je v Londonu privabil številne poglede. Foto:

Globoki izrezi očitno niso več "trik" predstavnic ženskega spola, moški jim namreč na tem področju predstavljajo vse hujšo konkurenco. Globoki V-izrezi ali odpeti gumbi na srajci so zadnji modni hit, ki so mu podlegli tudi znani obrazi.

37-letni Jude Law je eden izmed zadnjih, ki je z golimi prsmi pritegnil kar nekaj pogledov. Seveda pa ni edini moški ki si upa pokazati nekoliko več gole (ali pa poraščene) kože. Na globoke izreze prisegajo tudi sicer vedno ekstravagantni Russell Brand, pa tudi mlada Marvin Humes, član britanske fantovske skupine JLS, in 23-letni igralec iz serije Opravljivka (Gossip Girl) Ed Westwick.

Za modne smernice pa očitno niso imuni niti njihovi starejši kolegi. Tako se golih prsi ne bojijo pokazati tudi Jonathan Rhys Meyers (serija Tudorji), glasbeni mogotec Simon Cowell ter igralca Johnny Depp in Brad Pitt. Ob tem smo se spomnili še na nekatere slovenske znane obraze, ki veliko dajo na svoj videz. Med drugimi smo globlji izrez kdaj že lahko videli pri glasbeniku Janu Plestenjaku, poslovnežu Erazmu B. Pintarju, pevcu in voditelju Anžeju Dežanu ter novinarju, voditelju in manekenu Jaki Jelerju.