Kate Middleton je v vseh pogledih zaznamovala letošnjo modno sceno. Foto: EPA
Kate Middleton je v vseh pogledih zaznamovala letošnjo modno sceno. Foto: EPA

Med najbolje oblečenimi zvezdnicami leta 2011 so se znašle igralka in manekenka Rosie Huntington-Whiteley, vojvodinja Cambriška Kate Middleton, modna oblikovalka Victoria Beckham, manekenka Kate Moss, pevki Adele in Florence Welch ter igralke Kirsten Dunst, Blake Lively, Emma Stone, Chloe Moretz, Michelle Williams, Anne Hathaway, Natalie Portman in druge.

Kot najmlajšo so pri Voguu na seznamu uvrstili Harper Beckham, hčerko Victorie in Davida Beckhama. Že zdaj se je v javnosti pokazala v številnih prikupnih oblekah bolj in manj znanih modnih oblikovalcev, so zapisali na uradni spletni strani modne revije in dodali, da lahko le čakamo, kaj bo, ko bo deklica toliko zrasla, da bo začela brskati po maminih omarah.

Kar se tiče posameznih oblek, ki so jih nosile znane lepotice, pa pri Voguu poudarjajo, da sta leto zaznamovali predvsem dve poročni obleki Britank Kate in Kate. V prvi, ki se je uvrstila na seznam najlepših oblek leta 2011, se je pred oltar sprehodila manekenka Kate Moss, drugo pa je nosila nova članica britanske kraljeve družine Kate Middleton.

Med oblekami, ki so zaznamovale letošnje leto, so se znašle še rdečeoranžna obleka, v kateri je pevka Beyonce naznanila nosečnost, zelena obleka Angeline Jolie in pastelno roza obleka z vrtnico Natalie Portman, ki sta ju nosili na podelitvi zlatih globusov, ter glamurozna obleka Michelle Williams, v kateri je prišla na podelitev oskarjev.

Nekaj najlepših oblek po mnenju britanske revije Vogue si oglejte v spodnji galeriji.