Lepa Catherine Zeta-Jones med rjuhami. Foto: Allure
Lepa Catherine Zeta-Jones med rjuhami. Foto: Allure

40-letna igralka je z drznimi fotografijami v reviji Allure pokazala, da je ponosna na svoje telo. Kot je povedala žena 65-letnega igralca Michaela Douglasa, z goloto ni imela nikoli težav. "Lahko pa rečem, da so k temu pripomogle ure plesa in dela v gledališču. Ko se moraš na hitro preobleči, ne gledaš na to, ali te kdo vidi golega," je povedala mama dveh otrok, ki ju je rodila v desetih letih zakona z znanim igralcem.

Catherine - ena izmed najlepših žensk na svetu
In če je njen zdaj precej shujšani mož (njegova prva skrb je trenutno 31-letni sin Cameron, ki mu sodijo zaradi preprodaje drog) pogosto tarča modnih kritikov, je Catherine, prav nasprotno, njihova ljubljenka. Po mnenju mnogih ena izmed najlepših žensk na svetu vedno poskrbi za urejen videz, pri čemer gre glavno vlogo seveda pripisati njeni naravni lepoti.

Igralka pa ni edina med ameriškimi zvezdnicami, ki se je razgalila za rubriko Gola resnica v priznani reviji. Pred njo so svoje čare že pokazale Emmanuelle Chriqui, Kara DioGuardi, Regina Hall, Colbie Caillat, Padma Lakshmi, Eliza Dushku, Chelsea Handler, Sharon Leal in Jessica Capshaw.

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografije Catherine, pa tudi fotografije igralke Emmanuelle Chriqui, glasbenice Kare DioGuardi, komičarke in televizijke Chelsee Handler ter igralke Jessice Capshaw.