Rileyjin angelski obraz in dolgi skodrani lasje navdušujejo modne oblikovalce in modne navdušence. Foto:
Rileyjin angelski obraz in dolgi skodrani lasje navdušujejo modne oblikovalce in modne navdušence. Foto:

20-letna Danielle Riley Keough je hči Lise Marie Presley in glasbenika Dannyja Keougha. Je najstarejša vnukinja pokojnega Elvisa Presleyja in njegove vdove Priscille. Njena očima sta bila v času, ko sta bila poročena z Liso Marie - prvi med letoma 1994 in 1996, drugi med letoma 2002 in 2004 -, Michael Jackson in Nicolas Cage.
Pri 15. na naslovnici Voguea
Z manekenstvom se je začela ukvarjati pri 12. letih, ko je nastopila v kampanji za znamko Tommy Hilfiger, pri 14. se je že sprehajala po modni pisti za Dolce & Gabbana, pred kratkim pa je postala obraz dišave Miss Dior Cherie pod okriljem znamke Christian Dior.

Njen obraz je, ko je bila stara 15 let, krasil tudi naslovnico revije Vogue, na kateri se je znašla skupaj z materjo in babico, v objektiv pa jih je ujela slovita fotografinja Annie Leibovitz. Poleg Leibovitzove je Riley, ki živi v Los Angelesu, pozirala tudi fotografom Nicku Knightu, Mariu Sorrentiju in Petru Lindberghu.

Lepotica, ki se že nekaj let videva z glasbenikom Ryanom Cabrero, je bila vzgojena v scientološki veri. Pravi, da bi rada postala fotografinja in ne bo sledila izročilu svoje glasbene družine.

Nekaj podob lepe Riley si oglejte v spodnji fotogaleriji.