Seksi Megan Fox bo privabljala kupce Armanijevega perila in džinsa. Foto:
Seksi Megan Fox bo privabljala kupce Armanijevega perila in džinsa. Foto:

Pisali smo že, da je 23-letna zvezdnica Transformerjev (Transformers) in nadaljevanja Transformerji 2: Maščevanje padlih (Transformers: Revenge of the Fallen) za poziranje milanskemu oblikovalcu za kolekciji spodnjega perila in džinsa za Pomlad/poletje 2010 v žep pospravila zajetno vsoto denarja.

"O točnem znesku, ki ga bo dobila Foxova, še ne moremo govoriti. Številke se po navadi gibljejo med 500.000 in dva milijona dolarjev, lahko povemo samo, da se je Megan znašla bolj pri zgornjem plačilnem razredu," so takrat dejali pri agenciji International Creative Management, ki je zastopala igralko pri tem poslu.

"Megan je mlada in seksi"
Zagotovo pa so pri Armaniju vedeli, da se jim bo vsak zelenec obrestoval. Perilo in džins, v katerih pozira Megan (v modnih revijah bodo rezultati snemanja objavljeni prihodnji mesec, črno-bele fotografije zapeljive Megan, ki sta jih v Los Angelesu posnela Mert Alas in Marcus Piggott, pa bodo krasile tudi oglasne panoje v New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Milanu, Rimu, Parizu in Tokiu), bosta zagotovo šla za med.

"Megan je mlada, seksi in polna navdiha," so pri Armaniju komentirali svojo odločitev glede izbire Megan, ki je zamenjala suhljato Victorio Beckham. Fotografom so se v spodnjem perilu pred objektiv nastavili tudi že številni drugi zvezdniki - poleg že omenjene Victorie tudi njen soprog nogometaš David Backham, Kaka, poziral pa naj bi tudi Cristiano Ronaldo.